over ons
  menu's
  halal
  referenties
  tip een vriend
  contact
 
 
E.M. Catering
Bergweg 164a
3036 BK Rotterdam
Tel
Fax
email
: 010-2657177
: 010-2657040
: info@emcatering.nl
   
 

Happen

Koude en warme happen (vanaf 50 stuks)
   
  • Crostini met een topping van zalouk
  • Crostini met huisgemaakte humus met een topping van gegrilde groenten
  • Crostini met geitenkaas, honing, walnoot en tijm
  • Crostini met kippenlevermousse en gemarineerde kalfsbiefstuk
  • Gamba op een mousse van kruidenroomkaas
  • Crostini met tapenade van sardines
  • Dadel met een vulling van gehakte runderworst
  • Minitortilla met roomkaas en gemarineerde kipstukjes
  • Minitortilla met gesmoorde biefstuk, zachte sambalcrème en tomatentapenade

  • *****

  • Balletjes van lamsgehakt met tomaat/koriandersaus
  • Mini pestilla met een vulling van amandel en kip
  • Mini pestila van vis
  • Balletjes van zalm, pangafilet en sardines
  • Mini fricandel
  • Pinchos van kip in een saffraanmarinade
  • Samosa`s met een vulling van rundergehakt
  • Loempia van kip
  • Loempia van vis
  • Labriwat (fijngerold deeg met kip en groenten)
 
Tappas
 
  • Bloemkoolroosjes in een jasje
  • Toscaanse champignons
  • Rosevalaardappel met knoflook, thijm en zongedroogde tomaten
  • Gemarineerde olijven en Sud’n’Sol tomaat
  • Gemarineerde fêta in rozemarijn en thijm
  • Huisgemaakte olijftapenade
  • Tomaattapenade
  • Spread van paprika en feta
  • Humus met olijfolie en komijn
  • Tortilla met een tomaat-koriandersaus
  • Gemarineerde zalm met zongedroogde tomaten
  • Gemarineerde ansjovisfilet
  • Witvisfilet van de plaat met knoflookolie
  • Tiger prawns van de grill met citroen, safraan en knoflook
  • Japanse kipstukjes met teriyaki en sesamzaad
  • Tagine van gekruide gehaktballetjes in tomaat-koriandersaus
 
Amuses
 
  • Gevulde eieren met gerookte zalm crème
  • Gemarineerde zalm met dille
  • Rozeval krielaardappeltje met crème fraîche en servuga kaviaar
  • Pasta met zongedroogde tomaat en basilicum
  • Gegrilde coquilles met balsamico en jonge prei
  • Tartaar van rivierkreeft op een meergranen toast
  • Gegrilde rode mul met ratatouille
  • Roos van gemarineerde zalm met een saus van saffraan
  • Pangafilet met zachte tomaatknoflooksaus
  • Cappuccino van bospaddestoelen en truffel
  • Truffel bouillon in een espresso kopje
  • Kreeften crème in een espresso kopje
  • Gevulde sardine op een bedje van linzen
  • Scampi in tempura beslag

terug naar boven
 
Copyright © E.M. Catering 2006. Alle rechten voorbehouden.